• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
PSŽ ponižava Nejmara: Poveli ga u Kinu, da NE IGRA
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 28.07.2019.
Šampion Francuske trenira strogoću i revanšira se Brazilcu za njegov prethodni pristup...

Mondo/Stefan Stojanović

Ne, nije gotovo!

Iako se činilo da je polaskom Nejmara na turneju u Kinu potpisano "primirje" dve strane, i da će definitivno ostati fudbaler Pari sen Žermena, usledio je novi šok za Brazilca.

Kako prenosi madridski "AS", Tomas Tuhel je odlučio da Nejmara ne povede na put u Sužu, gde će PSŽ igrati meč protiv Sidneja, nego mu je poručio da ostane u trening centru u Šenženu i spremi se za novu sezonu u Ligi 1.

To znači da Nejmar neće odigrati niti jednu utakmicu za Parižane u pripremnom periodu, kao i da je nepotrebno stigao u Kinu - čisto da zadovolji formu.

Nejmar je takođe suspendovan zbog udaranja navijača (na tri utakmice) i poslednji meč kazne "služiće" u Superkupu Francuske protiv Rena, koji se takođe igra u Kini, što znači da će Tuhelu biti na raspolaganju za meč prvog kola protiv Nima.

Da li će biti u timu za taj meč ili je PSŽ definitivno digao ruke od njega i planira da ga proda Barseloni - znaćemo u narednih nekoliko nedelja.

To znači da Nejmar neće odigrati niti jednu utakmicu za Parižane u pripremnom periodu, kao i da je nepotrebno stigao u Kinu - čisto da zadovolji formu.

On je takođe suspendovan zbog udaranja navijača na tri utakmice i poslednje "odrađivanje" biće u Superkupu Francuske protiv Rena, koji se takođe igra u Kini, dok će 

<< NAZAD