• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Niški Radnički sačuvao golgetera za naredne dve godine
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 09.10.2019.
Fudbalski klub Radnički iz Niša produžio je danas ugovor sa Nerminom Haskićem do juna 2021. godine.

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

"Moji pregovori sa Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Nekoliko puta sastao sam se gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan sa planovima koje su mi predočili. Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li ću produžiti ugovor sa Radničkim", rekao je Haskić, prenosi klub.

Napadač iz Bosne i Hercegovine je na "Čair" stigao tokom leta 2018. godine. U svojoj prvoj sezoni u Radničkom postigao je 24 gola u Super ligi Srbije i okitio se priznanjem za najboljeg strelca lige.  Za niški klub je ukupno do sada odigrao 50 utakmica i postigao 31 gol.

"U Nišu mi je prelepo, osećam se kao kod kuće. Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve", rekao je Haskić.

"Zahvaljujem svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da će naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu", dodao je Nermin Haskić.

<< NAZAD