Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 16:00
MULTIPRENOS
arenasport2
Na programu od 15:00
Genoa - Crotone
arenasport3
Na programu od 15:00
Montpellier - Angers
arenasport4
Na programu od 16:30
Epizoda 06
arenasport5
Na programu od 15:30
Skendija - Akademija Pandev
Otvori pretragu
Fudbal
11.02.2020. - 10:24

Neće ih Zvezda, a i niko drugi - "otpisani" ne mrdaju iz Beograda

MN Press - ilustracija
Crveno-beli nisu pronašli model po kom bi trojica otpisanih fudbalera napustila Ljutice Bogdana ove zime.

Dejan Stanković "precrtao" je Hosea Kanjasa i Žandera već za prvi deo priprema na Kipru, dok je po povratku isto uradio sa Radživom van la Parom koji je bio nedisciplinovan.

Crvena zvezda poručila je trojici inostranih fudbalera da su slobodni u izboru sredine tokom zime, međutim nijedan od njih nije uspeo da pronađe angažman koji bi zadovoljio prvo njih, pa klub, što znači da će do leta ostati u Ljutice Bogdana.

Za Žandera se pričalo da je blizu odlaska na Kipar ili u Portugal, kod Kanjasa su u igri bili klubovi iz Turske, dok je najteža situacija bila sa Van la Parom.

Zbog toga što je ove sezone igrao već za dva kluba, Hadersfild i Crvenu zvezdu, brzonogi Holanđanin mogao je da ode samo u neku od zemalja u kojoj fudbalsko prvenstvo počinje od ove zime, kao što je recimo Kina ili SAD, međutim takve ponude nije dobio.

Kako prenosi "Sportski žurnal", navodno se otpisani "trio nefantastiko" nije ni trudio da pronađe angažman, čak je kod Van la Pare na snazi i "inat" zbog tretmana, pošto niko nije hteo da preuzme njihove plate za koje će Zvezda ovog proleća izdvojiti 650.000 evra.
 

SANOGO

Jedino pojačanje Zvezde ove zime, snažni vezista Seku Sanogo, povredio se na jednom treningu tokom priprema i poslednja informacija glasi da bi mogao da debituje tek kada počne plej-of (sredina aprila).

Isti izvor navodi i da trojica fudbalera, na koje Dejan Stanković neće računati ovog proleća, i dalje treniraju u Beogradu, odvojeno od prvog tima, shodno propisima UEFA i FIFA.

S obzirom na to da je "pijaca" i dalje otvorena u nekim zemljama postoji mala šansa za njihov odlazak, ali je realnije da će potrošiti pola godine života neigrajući, čekajući bolju priliku na leto.

Sva trojica došla su prošlog leta, ali sem Kanjasa, koji je imao nekoliko solidnih izdanja, nijedan od njih nije opravdao očekivanja i uložen novac.

UČINAK U ZVEZDI OVE JESENI

Žander Ribeiro da Souza (31) - 15 utakmica, 1 gol, 4 asistencije.
Radživ van la Para (28) - 11 utakmica, 1 gol, 1 asistencija.
Hose Alberto Kanjas (32) - 21 utakmica, 1 gol, 0 asistencija.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci