Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Futsal world
arenasport2
Na programu od 02:00
Pregled kola
arenasport3
Na programu od 00:30
Milan - Sparta Praha
arenasport4
Na programu od 01:45
Sporting Greats
arenasport5
Na programu od 02:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
25.09.2020. • 13:05

BILI SMO BOLJI, A NEKA ODLUČE VIŠE DA LI JE ŠARLORA DOBAR ILI NE: Sumu je pogodio poraz, ali i način pisanja o rivalu

TV Arena sport/MONDO
Način na koji je Partizan ispao iz Evrope slomio je srce njegovim navijačima, ali i igračima.

To je rekao i Sejduba Suma, koji je dodao da nije bio spreman za ceo meč. Istakao je da je Partizan bio bolji, a nervira ga što se pre meča o Šarlroa pisalo kao o vrhunskom timu, dok se sad omalovažava.

"Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope, jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarloa", rekao je Suma.

"Pre odlaska za Belgiju svi su komentarisali koliko je Šarloa jak, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u Belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarloa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo", kazao je Suma.

Može se slobodno reći da je Partizan odigrao dva potpuno drugačija poluvremena…

"Igrate u gostima, njihovi svi igrači su izuzetno brzi, visoki... Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu. Spremni su, prebrzi… Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu", kaže igrač Partizana.

Mnogi navijači se pitaju zašto nije igrao od početka, ali on je potvrdio trenerove reči – nije bio spreman.

"Što se tiče mene, nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo  ono više u situaciji koja je bila potrebna. Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji… Pokazali smo da možemo, da predano radimo i da smo konkurentni na Evro sceni", kaže Suma.

Na kraju, jedina moguća poruka:

"Okrećemo se Ligi, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo datimaksimum kao sinoć".

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci