Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Nizhny Novgorod - CSKA
arenasport2
Na programu od 03:30
Lokomotiva - Osijek
arenasport3
Na programu od 04:30
Nimes - Toulouse
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
arenasport5
Na programu od 05:00
Sepp Blater
Otvori pretragu
Mesi
Fudbal
04.05.2021. • 11:06

GLAVNI "KRIVAC": Mesi u centru skandala, organizovao korona žurku

Mesi
Tanjug/AP/Joan Monfort
Moraće da plati ceh

Veliki skandal u Španiji!

Protiv prve zvezde Barselone Lionela Mesija pokrenuta je istraga jer je organizovao žurku i time prekršio epidemiološke mere.

Čuveni Argentinac u svom dvorištu okupio se sa saigračima i njihovim suprugama, a policija najavljuje najstrožu kaznu kako za Mesija tako i za ostale igrače katalonskog kluba.

U Španiji je trenutno zabranjeno okupljanje više od šest osoba koje nisu iz različitih domaćinstava ili nisu usko povezane.

Iako je Mesi najveći heroj Barselone, sada bi mogao da bude glavni krivac jer će loše proći i njegovi saigrači, ali ipak ceo tim ima podršku kluba koji je stao u odbranu svojih fudbalera.

"Naši fudbaleri provode jako puno vremena zajedno svakog dana i to često na puno manjoj distanci. Tako čine svojevrsno domaćinstvo, a ista je stvar i sa njihovim suprugama. Sa njima su svakog dana. Poštovala su se epidemiološka pravila, stolovi su bili razvdojeni i sve je bilo u redu", napisali su iz kluba.

Ipak, izvor španskog ABC-a objasnio je da igrači moraju da se suoče sa sankcijama, što nije bio slučaj sa fudbalerima Atletika koji su takođe organizovali zabavu.

"Igrači Atletika obavestili su ligu i klub tačno o broju gostiju, gde će biti i šta će raditi. Poštovali su sve propise. Za ovu zabavu saznali smo od medija i to nije dobro", rekao je izvor za ABC.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci