Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
FK Partizan
Fudbal
22.09.2022. • 21:30

FK PARTIZAN ISTUPIO IZ SPORTSKOG DRUŠTVA: Uslovno i preventivno

FK Partizan
FK Partizan
Fudbalski klub Partizan saopštio da je, kako se navodi, uslovno istupio iz JSD

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je skupština, kao najviši organ fudbalskog kluba, donela odluku da "uslovno istupi" iz članstva iz Jugoslovneskog sportskog društva Partizan.

Ova odluka stupa na snagu preventivno i primenjuje se, navodi se u saopštenju, "ukoliko od strane nezakonite navodne uprave JSD Partizan, bez održavanja nove sednice skupštine JSD Partizan i zloupotrebom ovlašćenja iz čl. 21. Statuta JSD Partizan bude doneta odluka kojom se odlučuje o pravima i obavezama Fudbalskog kluba Partizan kao člana JSD Partizan".

Skupština FK Partizan, dodaje se, pruža punu podršku predsedniku, Upravnom odboru i generalnom direktoru kluba, u cilju zaštite interesa članstva i interesa kluba i stvaranja uslova da se omogući nesmetana realizacija domaćih i medjunarodnih obaveza, kroz redovno i stabilno poslovanje.

Fudbalski klub Partizan navodi u saopštenju da je dužan da u svom radu dosledno poštuje zakonske norme, te se samim tim ne može povinovati nezakonitim odlukama nelegitimne i nezakonite navodno izabrane, kako piše, "nove" uprave JSD Partizan.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci