Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Delegacija FSS u Kataru
Fudbal
03.04.2022. • 14:45

BAZA SRBIJE U KATARU: Hotel "Rixos Gulf" u završnoj fazi izgradnje

Delegacija FSS u Kataru
fss.rs
Kompleks se nalazi blizu starog grada i stadiona "974"

Dan posle žreba u Dohi za Mundijal u Kataru, delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, obišla je bazu u kojoj će biti smeštena naša reprezentacija tokom Svetskog prvenstva.

Hotel "Rixos Gulf" je u završnoj fazi izgradnje, ali je već sada jasno da će "orlovi" imati idealne uslove za rad i pripremu, odnosno da će u sjajnom ambijentu dočekati mečeve protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Kamp se nalazi na idealnoj lokaciji, nedaleko od starog grada i odmah uz "stadion 974", na kome će Tadić i drugovi odmeriti snage sa Švajcarskom u poslednjem kolu grupe G.

Kao što vidite iz ovih snimaka, baza će nam biti na 200 metara od stadiona što je fenomenalna stvar. Ok, za prvu utakmicu protiv Brazila moraćemo da putujemo 45 minuta autobusom, ali zato na treću protiv Švajcarske možemo i peške do terena. Radovi su u toku, biće završeni u julu, a već u septembru je zvanično otvaranje kompleksa. Čestitam članovima delegacije Fudbalskog saveza Srbije koji su pre dva meseca bili ovde u Dohi i odabrali perfektnu lokaciju za smeštaj naše reprezentacije tokom Svetskog prvenstva", rekao je Dragan Stojković za sajt FSS.

Naša delegacija je obišla sve prostorije, neke su u izgradnji. 

"Imaćemo maksimalne uslove da se na miru pripremamo za sve što nas očekuje u novembru i decembru. Pre svega za ove prve tri utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Igračima sigurno neće biti dosadno, zamolio sam ljude koji vode računa o sadržaju da obavezno ubace i neke stolove za bilijar, stoni tenis i slične zanimacije. Sadržaj je veoma interesantan, imaćemo sve što je potrebno da se opustimo između treninga i utakmica i da odmorni dočekamo svako iskušenje. Mislim da će igrači biti zadovoljni, a to je najvažnije. Sobe su komforne, imamo salu za sastanke, veliki bazen ispred hotela i ceo kompleks će biti rezervisan isključivo za našu reprezentaciju", rekao je selektor Srbije.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci