Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Javor - Crvena zvezda
arenasport2
Na programu od 10:00
Finale
arenasport3
Na programu od 10:30
Unicaja - MoraBanc Andorra
arenasport4
Na programu od 10:00
Defensa y Justicia - Talleres
arenasport5
Na programu od 10:30
199 Lives
Otvori pretragu
Navijači
Fudbal
02.03.2021. • 10:37

HUK NAVIJAČA PROTIV VOJVODINE: Istorija Superlige u Humskoj

Navijači
MONDO/Goran Sivački
Neće biti publike, ali ljubitelji fudbala će imati utisak kao da su tribine pune

Novine u Superligi Srbije, ovo do sada nismo imali prilike da vidimo i čujemo!

Po uzoru na utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, kao i Premijer lige, pionira u ovom aspektu, Partizan će od sada na svojim utakmicama imati podršku navijača uz zvučnu platformu koja će simulirati njihovo prisustvo na stadionu!

Kao što je to već odavno slučaj na utakmicama širom Evrope, gde se huk navijača može čuti sa tribina iako su stadioni prazni, sada će to biti slučaj i na stadionu u Humskoj.

"Kako zbog pandemije Kovid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, FK Partizan želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima. Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca", izjavio je direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović.

Crno-beli su u saradnji sa TV Arena sport ostvarili ovaj zanimljiv poduhvat koji bi trebalo da se proširi širom Srbije.

"Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično. FK Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola protiv Vojvodine. U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova", istakao je glavni i odgovorni urednik TV Arena Sport, Ivan Radulović.

Meč Partizan - Vojvodina igra se u utorak (16h, Arena sport 1), a ostaje da vidimo kako će simulirani huk sa tribina odjekivati Humskom.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci