Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
Mladost - Zlatibor
arenasport2
Na programu od 12:00
Houston - Brooklyn
arenasport3
Na programu od 12:00
Bordeaux - PSG
arenasport4
Na programu od 12:30
Fiorentina - Roma
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
17.01.2021. • 13:18

ČUKA ZARAĐUJE NA IGRAČIMA VOJVODINE: Trojica došla za 95 hiljada evra, otišli za skoro 6 MILIONA!

MN Press
Još jedan dobar posao Brđana...

Dok se čeka potvrda transfera Dimitrija Kamenovića u Lacio, Čukarički je zvanično objavio da je njihov doskorašnji fudbaler Vinsent Eze prešao u beloruski Šahtjor.

Nigerijski dribler seli se u Soligorsk, a nezvanično će Čukarički na tom transferu zaraditi 300 hiljada evra. Ako se uzme u obzir da su ga "brđani" doveli za 95 hiljada evra i da je svoju cenu utrostručio za samo 19 mečeva, jasno je da je sjajan posao u pitanju.

- Momci, hvala na uspomenama i vremenu koje smo podelili. Bilo je lepo sarađivati sa vama. Želim svima uspeh u karijeri i privatnom životu - poručio je Eze.

- Želeo bih ujedno da iskažem veliko poštovanje trenerskom štabu i svim zaposlenima u klubu. Uz božju pomoć, Čukarički će ostvariti svoje ciljeve. Još jednom, hvala - zaključio je Nigerijac koji je postigao ukupno pet golova za tim sa Banovog brda.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da Čukarički zaradi na fudbalerima Vojvodine pošto su u nedavnoj prošlosti odlično profitirali od Slobodana Tedića i Petra Mićina.

Mladi fudbaleri ponikli u školi u Novom Sadu su raskinuli ugovor sa Vojvodinom zbog zaostalih zarada, pa je tako Mićin posle partija u dresu Čukarički otišao u Udineze za 2,5 miliona evra, a Tedić je bio još skuplji - prodat je za čak 3 u Mančester sti.

Uz to i "fabrika fudbalera" na Banovom brdu odlično radi, dok iz Vojvodine žele da se oslone na svoje mlade snage i ne dozvole da se slična situacija ikada više ponovi.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci