Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Lyon - Nimes
arenasport2
Na programu od 06:30
Live Stage 3
arenasport3
Na programu od 05:30
MMA
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
27.11.2019. - 12:25

Nikad zabrinutiji Vladan Milojević: Nešto mora da se menja... Gde je želja?

MN Press
Vladan Milojević priznao je da je strah sputao njegove igrače u visokom porazu od Bajerna (6:0) u Ligi šampiona i poručio da je veoma razočaran odnosom prema igri, primetivši da ne postoji opravdanje za "slabu energiju i žar" u najtežem porazu u istoriji kluba u evropskim takmičenjima

."Ne znam šta da kažem. Ako je razočaranje, jeste, jeste najubedljiviji poraz, neka prenoći, pa da vidimo šta ćemo dalje", rekao je Milojević sinoć na konferenciji za medije posle meča.

 

 

Dodao je da igračima ništa nije rekao posle meča, već samo pre i na poluvremenu.

"Ne znam šta bih mogao da kažem. Ne vidim razlog za toliki strah, Bajern je u svim segmentima bio bolji, pokazao moć. Bez obzira kakav je protivnik, smeta mi kada nemate odgovornost. Ne sme tako da bude, ne znam zašto je to tako. Probaćemo da pričamo da vidimo zašto je tačno", rekao je on.

Zvezdi sada preostaje borba za treće mesto u B grupi, koje bi sačuvala remijem na gostovanju Olimpijakosu u Atini.

"Šta znači biti ili ne biti? Šta i da ne bude prolaz? Da li se ruši svet? Tu smo gde smo. Isti igrači su došli do ovoga, prošli kvalifikacije..", kazao je zabrinuti Vladan Milojević i potom dodao: 
 

 

 

 

 

"Ovi igrači mogu mnogo više. Ovo nije bila taktika ili bilo šta, nema veze s tim, ima veze s tim što ulazimo u meč tako kako ulazimo. Zašto smo ranije igrali sa više energije, žara, energije, suza... Nema toga. Da li je to do igrača, mene, pa milion drugih razloga, ostavićemo tri tačke, probaćemo da ispravimo. Ne vidim svrhu ovoga da imamo razlog da se plašimo bilo čega. Onda se ne bavite ovim sportom".

"Morate da budete hrabri, ne treba to da bude izjavama, znate da se ne bavim populizmom, rekao sam da ću preboleti ovo na moj način, kao i sve ostale poraze, videćemo već od narednih dana šta su uzročnici. Nešto mora da se menja", zaključio je trener Zvezde.

Bajern u poslednjem kolu čeka Totenhem 11. decembra, dok Zvezda gostuje Olimpijakosu u Atini.
 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci