Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Radnik - Proleter
arenasport2
Na programu od 15:45
Srbija - Italija
arenasport3
Na programu od 16:00
Lanus - Gremio
arenasport4
Na programu od 14:30
Chelsea - Atletico Madrid
arenasport5
Na programu od 15:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
01.04.2020. - 18:46

Najbolji košarkaš Budućnosti: NIKO nas ne bi pobedio u plej-ofu!

MN Press
I dalje se čeka odgovor na pitanje šta će biti sa ABA ligom ove sezone.

Takmičenje je usled pandemije korona virusa prekinuto na kolo do kraja regularnog dela sezone, a poslednju informaciju dao je predsednik takmičenja Domagoj Čavlović koji je istakao da "nije moguće predvideti koliko će ovo trajati" i da zbog toga ne može da se planira da li će se sezona "završiti do kraja ili proglasiti gotovom".

Sasvim je jasno, postoje timovi koji više naginju prvom, dok ima i onih koji su pre za drugo rešenje, a zanimljiv stav izneo je i najbolji košarkaš Budućnosti.

"Kada smo mi iz Budućnosti u pitanju, definitivno nije isto kao u slučaju nekih timova, kojima je svejedno da li će ova sezone dobiti epilog ili ne", kazao je Džastin Kobs za "Pobedu" čija ekipa je u trenutku prekida zauzimala drugu poziciju.

"Siguran sam, bilo ko u ABA ligi nas ovog proleća ne bi mogao pobediti u seriji u tri ili pet mečeva, odnosno na dve ili tri pobede. Prosto tako je, toliko talenta i kvaliteta imamo".

Kobs je istakao da mu 12 dana bez košarke teško pada, a prethodno je prvi čovek podgoričkog kluba Dragan Bokan poručio da ne želi da se sezona završi za "zelenim stolom", poručivši da trenutni plasman ne može da bude i konačan.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci