Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:00
Argentina - Paragvaj
arenasport2
Na programu od 17:00
Rev Group Grand Prix
arenasport3
Na programu od 18:30
Sevilla - Dortmund
arenasport4
Na programu od 19:00
Kviz Soccer Šampion
arenasport5
Na programu od 18:00
Denis Rodman
Otvori pretragu
Fudbal
13.07.2020. • 13:48

Poznato ko testira Partizan na Zlatiboru, ali možda to NIJE SVE!

FK Partizan/Miroslav Todorović
Drugačije pripreme nego do sada...

Posle nedelju dana priprema u Teleoptiku, fudbaleri Partizana preselili su se na Zlatibor gde će "brusiti formu" za novu sezonu  u kojoj planiraju da osvoje šampionski trofej!

Savo Milošević poveo je na drugi deo priprema ukupno 30 fudbalera, uključujući gvinejskog beka Abdula Sisea koji je na probi, pa u narednim danima slede nova dokazivanja na treninzima, kao i na "test" utakmicama.

Kako piše "Telegraf", prvi protivnik crno-belih biće Trepča, srpski klub koji igra u Zvečanu, a ta utakmica trebalo bi da bude odigrana 15. ili 16. jula.

Potom, Partizan igra protiv Mladosti iz Lučana (18. jul), da bi za kraj priprema na Zlatiboru trebalo da odigraju protiv novog superligaša - Zlatibora (22. jul), dok je generalna proba u Humskoj protiv novosadskog Proletera (26. jul)

Ipak, nezvanično postoji mogućnost da Partizan za kraj priprema i kao test za kvalifikacije za Ligu Evrope odigra i meč protiv vrlo jakog evropskog protivnika, ali to još nije sve utanačeno.

Za sada je plan da Superliga počne 1. avgusta, ali zbog epidemiološke situacije možda ne bi bilo iznenađenje da start sezone malo okasni, s tim da se iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS) još niko nije oglašavao na ovu temu.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci