Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Radnik - Proleter
arenasport2
Na programu od 15:45
Srbija - Italija
arenasport3
Na programu od 16:00
Lanus - Gremio
arenasport4
Na programu od 16:30
Portland - Detroit
arenasport5
Na programu od 16:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
01.04.2020. - 18:50

Borjan za MONDO o smanjenju plata: To nije tema koja se rešava na daljinu

MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde tek će razmatrati predlog generalnog direktora da im se plate smanje za 50 odsto.

Fudbal u Srbiji stoji već skoro mesec dana zbog pandemije korona virusa, a kada će igrači ponovo na terene, teško je predvideti.

Kao i u većini zemalja širom sveta, svi sportski događaji su u prekidu kako bi se smanjio rizik od zaraze, a takvo stanje ne odgovara nikome i imaće žestok udarac na svetsku ekonomiju.

Fudbalski klubovi našli su se u velikim problemima, a mnogi su rešenje pronašli u smanjenju plata igračima tokom aktuelnog perioda. 

Za takav potez odlučila se i Crvena zvezda. Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je smanjenje plata za 50 odsto tokom tri meseca, pozivajući se na predlog FIFA. 

Hoće li igrači to prihvatiti, MONDO je pitao kapitena Milana Borjana.

"Kao što znate, više od polovine igrača Crvene zvezde nije u Beogradu, komuniciramo telefonskim putem. Ovo nije tema i odluka koja bi se rešava i donosila na daljinu, već kada svi budemo u Beogradu sešćemo i razgovarati, saslušati predlog kluba i izneti naš stav ili dati zajednički predlog", rekao nam je golman crveno-belih i istakao:

"Već tri godine naša svčačionica je jedna jedinstvena i jaka porodica koja sve odluke donsi i brani zajedničkim snagama pa će tako biti i sada". 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci