Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
19.10.2021. • 14:17

PREGLED KOLA SUPERLIGE SRBIJE: Gost Dušan Bajić / 18.10.2021.

PREGLED KOLA SUPERLIGE SRBIJE: Gost Dušan Bajić
Šef stručnog štaba novosadskog Proletera Dušan Bajić bio je gost Pregleda kola Linglong Superlige

Proleter je bio bolji od TSC-a (1:0) i to je četvrta uzastopna pobeda Novosađana u Linglong Superligi Srbije.

"Krenuli smo sezonu u dosta podmlađenom sastavu. Lambulić, Tanasin i Vukasović su igrači koji manje-više imaju iskustvo. Početak sezone je rezultatski bio dosta slab jer je selekcija vrlo mlada i procena je bila da moramo da se osnažimo u takmičarskom smislu i da dovedemo igrače koji mogu da iznesu takmičenje na jači i čvršći način".

Bilo je dosta zainteresovanih klubova za Nikolu Ninkovića, koji je ipak u poslednjim satima prelaznog roka pojačao Proleter i vratio se u srpski fudbal.

"Ninković ima sitniju povredu koja je posledica dugog neigranja i polako se vraća u ritam kroz rehabilitaciju i nadam se da će uskoro moći da konkuriše za tim i početi da lagano ulazi u takmičarski ritam".

Evandro se našao i na širem spisku olimpijske selekcije Brazila.

"Evandro spada u grupu igraća koja nije bila u takmičarskom tonusu. Zadovoljan sam, kad prođu pripreme i uđu u takmičarski ritam biće na pravom nivou. Dobri su karakteri i doneli su ekipi ono što je bilo potrebno".

Bajić je bio pomoćni trener Mladenu Krstajiću, treneru TSC-a kog je Proleter savladao u minulom kolu.

"O Mladenu Krstajiću mogu sve najbolje da kažem i da mu se zahvalim na tih sedam meseci koje smo proveli zajedno u smilsu odnosa i saradnje. Bilo je sve korektno i pre i posle utakmice. Želim i njemu i TSC-u sve najbolje u daljem takmičenju, a mi se okrećemo našim utakmicama".

Poslednje vesti

Poslednji klipovi