Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Pablo Laso
Košarka
08.12.2022. • 10:50

NE MORAM DA RADIM U EVROLIGI: Pablo Laso spustio kriterijume

Pablo Laso
(MN Press)
Iskusni stručnjak jedva čeka da se vrati trenerskom poslu

Bivši trener Real Madrida Pablo Laso, oseća se odlično nakon zdravstvenih problema koje je imao i sa nestrpljenjem čeka da pronađe novi klub u kojem će raditi.

Iako je sa Madriđanima osvojio Evroligu, iskusni trener ističe da njegov novi posao ne mora striktno da bude vezan za ekipu koja igra najjače evropsko takmičenje.

"Osećam se odlično, potpuno sam zdrav i želim da počnem da radim. Potrebno mi je da pronađem klub gde ću se osećati lepo i prijatno, a koji je će imati velike sportske ambicije, baš kao što ih i ja imam. I da se odmah razumemo, to uopšte ne mora da bude klub koji se takmiči u Evroligi. Važno je samo da ima jasan plan i viziju razvoja", rekao je Laso u velikom intervju za španski "AS".

Španski stručnjak je naglasio da se mnogo uželeo košarke, ali da zna da ne sme da žuri u izboru nove sredine.

"Sutra bih počeo sa radom koliko sam se uželeo košarke. Ipak, moram da budem strpljiv i sačekam pravi trenutak da ne bih pogrešio. Do tada gledam mečeve, usavršavam se i želim da budem još bolji. Ukoliko imate želju da se bavite trenerskim poslom, a ja imam, onda morate svaki dan da koristite da naučite nešto novo, a pre svega kako da se adaptirate na nove izazove, jer je košarka sport koji se konstantno menja", rekao je Laso.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci