Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:30
Roma - Lazio
arenasport2
Na programu od 21:00
Classic matches 7
arenasport3
Na programu od 19:30
Pregled 10. dan
arenasport4
Na programu od 21:00
Partizan NIS - Igokea
arenasport5
Na programu od 20:00
Igrani film
Otvori pretragu
Košarka
20.03.2020. - 14:26

Najbolji igrač Budućnosti zove UPOMOĆ: Ljudi, zarobljen sam u Crnoj Gori!

MN Press
Korona virus napravio je pometnju u svim sferama života, pa i u sportu!

Košarka je u većini zemalja Evroep trenutno suspendovana i ne nazire se konačno rešenje za nastavak sezone, a to za sobom povlači i pitanje šta da rade inostrani igrači koji imaju čvrste ugovore na "starom kontinentu".

Pojedini klubovi dali su "voljno" svojim strancima (uglavnom Amerikancima) i oni su već kod svojih kuća, ali očigledno da nisu svi pristali na takav scenario.

Najbolji igrač Budućnosti ove sezone, američki plejmejker Džastin Kobs, požalio se na društvenim mrežama da ne može da ode u SAD, a posebna panika ga je obuzela zbog toga što se polako ukidaju avionske linije.

Očigledno da do sada nije uspeo da pronađe način da iz Podgorice otputuje u Sjedinjene Države...

"Ja sam profesionalni košarkaš zaglavljen u Crnoj Gori. Potrebna mi je pomoć da pređem granicu pre nego što su svi letovi otkazani ovog vikenda", napisao je Amerikanac na svom nalogu na Twitteru i zatražio pomoć od pojedinih organizacija.

Kobs je inače od ove godine i reprezentativac Crne Gore, a ove sezone u dresu Budućnosti prosečno beleži 15,7 poena i 5 skokova po meču.

Inače, Crna Gora nije zabranila avionski saobraćaj, a svoje državljane iz inostranstva "evakuiše" iz područja zahvaćenog pandemijom korona virusa, dok veliku pomoć dobijaju i od poznatih crnogorskih sportista koji su platili respiratore.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci