Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Seoul – Incheon
arenasport2
Na programu od 07:30
Juventus - Verona
arenasport3
Na programu od 07:30
12. Epizoda
arenasport4
Na programu od 07:30
Krasnodar - Chelsea
arenasport5
Na programu od 07:30
the Mob
Otvori pretragu
Derbi
Fudbal
17.10.2020. • 12:48

"VEČITI DERBI" NA TV ARENA SPORT: Nešto što do sada niste videli!

Derbi
Arena sport
TV Arena sport realizovaće prenos "večitog derbija" sa rekordnim brojem kamera i uz brojne interesantne goste i obilje zanimljivog materijala. Budite u nedelju uz nas, pre, za vreme i posle derbija!

Približio se i dan odigravanja 163. "večitog derbija". Prvog prvenstvenog okršaja Partizana i Crvene zvezde u doba korona virusa. Za razliku od juna meseca, kada su se crno i crveno-beli sastali u polufinalu Kupa, publike ovaj put na stadionu u Humskoj ulici neće biti.

"Večiti derbi" po drugi put u istoriji igraće se bez navijača oba kluba.

Ali...

TV Arena sport nastavlja da pomera standarde prenosa kada je domaći fudbal u pitanju, tako da će gledaoci 163. "večitog derbija" imati priliku da iz svojih domova vide sve detalje okršaja večitih rivala kao da se nalaze na jednoj od tribina Partizanovog stadiona.

Derbi
Foto: Arena sport

Meč srpskih velikana biće realizovan sa rekordnih 28 kamera, sa posebnim ekipama za studijski i međunarodni prenos. Gledaoci će moći da uživaju u kvalitetu i standardima ekvivalentnim prenosima Lige šampiona.

Specijalna emisija posvećena 163. "večitom derbiju" počinje u 14.30 sati.

Tokom dvoipočasovnog uvoda u najzančajniju utakmicu srpskog fudbala, kroz studio TV Arena sport prodefilovaće brojna zvučna imena jednog i drugog tima, analiziraće se odnos snaga timova iz najrazličitijih uglova, prisetićemo se istorije i anegdota. I sve to iz studija specijalno za ovu priliku dizajniranog i postavljenog na atletskoj stazi stadiona Partizana, podno severne tribine.

"Sa produkcijske strane, minimalne su razlike u odnosu na standarde koji važe za prenos utakmica Lige šampiona koje radimo. Prenos ćemo raditi sa 16 kamera, imaćemo dodatnih 12 za studijske potrebe. Naši gledaoci mogu da očekuju kadrove iz vazduha snimane dronom, četiri punkta oko stadiona sa kojih ćemo prenositi atmosferu našim gledaocima, a snimaćemo uživo i kretanje autobusa sa igračima Partizana i Crvene zvezda koji stižu iz njihovih sportskih centara", najavljeno je na TV Arena sport.

Studio Arena
Foto: Arena sport

Partizan i Crvena zvezda prvi put ove sezone odmeriće snage u nedelju od 17 časova. Utakmica se igra na stadionu u Humskoj bez prisustva publike.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci