Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Sergej Milinković Savić
Fudbal
22.11.2022. • 11:20

SERGEJ DOGOVORIO PLATU SA JUVENTUSOM: "Gazeta" najavljuje transfer Srbina iz Lacija

Sergej Milinković Savić
Profimedia/Sportphoto/Giuseppe Maffia
Sergej Milinković Savić bi na leto trebalo da postane član "Stare Dame"

Sergej Milinković-Savić od juna naredne godine trebalo bi da postane novi član Juventusa, prenosi "Gazeta delo Sport", tvrdeći da se as Lacija i selekcije Srbije već dogovorio oko plate sa crno-belima iz Torina. Novinar italijanskog lista Alfredo Pedula navodi i detalje.

"Milinković-Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonusi. Do dogovora je došlo posle sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ovaj dogovor će važiti od jula 2023. godine", tvrdi Pedula.

Da je Juventus izbor našeg igrača, znalo se još pre šest meseci, ali je za sada najveća enigma visina obeštećenja koje će tražiti Lacio za najboljeg igrača. Nedavno je predsednik Klaudio Lotito bio jasan da ne namerava "Narednika" da proda ispod 100 miliona evra.

"Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a Lotito traži obeštećenje od 100 miliona evra, pošto zna da niko neće da ponudi taj novac. Srpski fudbaler je voljan i da produži ugovor sa Laciom", piše italijanski novinar.

Teško je verovati da če Lotito ponuditi Sergeju šest miliona evra neto kao Juventus, tako da italijanski mediji očekuju od januara intenzivnije pregovore na relaciji Torino-Rim. Predsednik Andrea Anjeli i Klaudio Lotito već imaju istoriju pregovaranja pa ćemo videti na kojoj će se sumi "naći". Igrački, Juventus vapi za jednim kreativcem poput Sergeja jer sa postojećim kadrom teško da može da bude ozbiljniji kanidat u borbi za trofejima.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci