Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Stefano Pioli
Fudbal
25.01.2023. • 14:03

NIŠTA NE FUNKCIONIŠE KAKO TREBA, MORAMO MNOGO DA RADIMO: Pioli ljut posle debakla od Lacija

Stefano Pioli
Tanjug/(AP Photo/Gregorio Borgia)
Rimljani naneli aktuelnom šampionu najteži poraz u poslednje četiri godine

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli izjavio je danas da je razočaran igrom svog tima na meču sa Laciom u 19. kolu Serije A (0:4).

Fudbaleri Milana ovako težak poraz nisu doživeli još od decembra 2019. godine kada su izgubili od Atalante iz Bergama 5:0.

SERIA A (19. kolo): Lazio - AC Milan 4:0 / 24. 01. 2023

"Moramo odmah da se bacimo na rad, jer jasno je da ne pružamo igre u skladu sa našim sposobnostima. Mnogo stvari ne funkcioniše u Milanu u ovom trenutku. Mentalitet, taktičke stvari, jer primamo mnogo golova u situacijama koje bismo morali drugačije da rešavamo. Ovde sam jer moram da govorim pred vama. U suprotnom, radili bismo u tišini", rekao je Pioli za italijanske medije, a zatim dodao:

"Ovo je delikatan trenutak. Jasno je da u poslednje dve neđelje ne igramo dobro što se odrazilo i na rezultate. Kao što sam rekao, moramo bolje, a samim tim moramo više da radimo. Glavni problem je igra bez lopte. Nema dobrog pokrivanja, nismo agresivni, a i komunikacija mora da bude bolja", zaključio je Pioli.

Milan se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Napolija, a naredni meč u Seriji A igra protiv sasuola u neldju 29. januara (12.30)

Poslednje vesti

Poslednji video snimci