Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 14:00
Napoli - Inter, The Best of
arenasport2
Na programu od 14:00
Espanyol - Barcelona, The Best of
arenasport3
Na programu od 15:00
Švedska - Portugal, finale
arenasport4
Na programu od 14:00
Radnički 1923 - TSC
arenasport5
Na programu od 14:30
199 Lives
arenasport1x2
Na programu od 06:00
arenasport6
Na programu od 14:00
Ajax - Dortmund
arenasport7
Na programu od 14:00
Rapid - Vitesse
arenasport8
Na programu od 14:00
Atlanta - New Orleans
arenapremium1
Na programu od 15:00
Pregled sezone
arenapremium2
Na programu od 14:00
Partizan NIS - Budućnost VOLI, The Best of Partizan NIS
arenapremium3
Na programu od 12:30
Italija - Mađarska, The Best Of
Otvori pretragu
ZAŠTO KAŽEŠ KELN, A MISLIŠ NA RUKOMET?
01.06.2017. • 20:42

ZAŠTO KAŽEŠ KELN, A MISLIŠ NA RUKOMET?

ZAŠTO KAŽEŠ KELN, A MISLIŠ NA RUKOMET?

Zapadna Nemačka, Nort Rajn-Vestfalija, Keln, Lankses arena – po osmi put poprište završnog turnira u EHF Velux Ligi šampiona. Spektakl koji svako treba posetiti ako mu se ukaže prilika. Manje od 48 sati je ostalo do završnih borbi, a na dva stepenika pre kraja stigli su najskuplji timovi današnjice – Pari Sen Žermen i Vesprem, odnosno najtrofejniji ikada i jedini debitant – Barselona i Vardar.

Ukupno 19 750 navijača uživo će posmatrati duele koje će Arena sport emitovati na svom prvom kanalu, a javnost u regionu najviše zanima šta može Vardar? Verovatno najzanimljiviji tim na završnom turniru, debitant (13. ekipa koja je stigla do Kelna), izabalansiran budžet, sjajan hemija u ekipi i velika glad za uspehom.
Prednost – vreme za uigravanje! Upravo je to “pojelo” Flensburg u dvomeču četvrtfinala jer je Raul Gonzales do tančina doveo obavljanje radnih zadataka svojih izabranika protiv vicešampiona Bundeslige.

Nedostatak – neiskustvo na F4 turniru! Videli smo ranijih godina da taj faktor uglavnom prevagne (PSŽ je i prošle godine kao debitant imao najjači tim po imenima), mada je bilo i onih koji su znali da bljesnu i potpuno iskoriste energiju u Lankses areni (Flensburg 2014. godine).
Tu će verovatno i biti prednost jedne podmlađenje, ali na momente anemične Barselone koja ima par igrača koji mogu potpuno da zagospodare situacijom.
Kada je reč o okršaju Pari Sen Žermena i Vesprema, francuski tim je favorit, dok se mađarski velikan nada da četvrti uzastopni nastup u polufinalu donosi sa sobom određenu prednost. Kako god, zabava za neutralne posmatrače je zagarantovana, ovo je jedan od najboljih događaj koji današnji sport može da ponudi!

Zato uživajte…
 

Od istog autora

Poslednje na blogu