Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:15
UCL Arhiva
arenasport2
Na programu od 01:00
Lille - Reims
arenasport3
Na programu od 01:30
Spartak - Proleter
arenasport4
Na programu od 01:30
Poljska - Rusija
arenasport5
Na programu od 01:30
The House Of Steinbrenner
arenasport1x2
Na programu od 23:00
Otvori pretragu
Uroš Stevanović
Vaterpolo
06.09.2021. • 16:22

STEVANOVIĆ POSLE OSVOJENOG ZLATA: Veliki uspeh i dodatni motiv za dalji rad

Uroš Stevanović
(MN Press)
Biće teško da se ponove svi uspesi, ali nije nemoguće, rekao je selektor

Osvajanje titule prvaka sveta je veliki uspeh i veliki motiv momcima za dalji rad. Većina ulazi u seniorski reprezentativni staž i moraće još mnogo više i teže da rade da bi nasledili momke koji su dva puta zaredom osvojili zlato na Olimpijskim igrama, rekao je selektor mlade vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović.

Mladi vaterpolisti Srbije osvojili su juče zlato na šampionatu sveta do 20 godina u Pragu pobedom u finalu protiv Italije 10:8.

"Biće teško da se ponove svi uspesi, ali nije nemoguće. Bićemo u vrhu, ali kontinuitet osvojenih zlatnih medalja teško je očekivati. Ipak, mislim da je moguće”, rekao je Stevanović po dolasku u Beograd.

Jedan od najtalentovanijih srpskih vaterpolista Vasilije Martinović istakao je da je ekipa dala sve od sebe i da je rezultat posledica velikog rada i truda.

"Imali smo veliki motiv, pogotovo zbog zlatnih olimpijaca koji su pre mesec dana osvojili drugu uzastopnu titulu na Olimpijskim igrama. Možda će neki od nas u budućnosti biti deo seniorskog tima. Imali smo cilj, očekivali smo da možemo da osvojimo medalju, znali smo dokle možemo da odemo", izjavio je Martinović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci