Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:15
UCL Arhiva
arenasport2
Na programu od 01:00
Lille - Reims
arenasport3
Na programu od 01:30
Spartak - Proleter
arenasport4
Na programu od 01:30
Poljska - Rusija
arenasport5
Na programu od 01:30
The House Of Steinbrenner
arenasport1x2
Na programu od 23:00
Otvori pretragu
Vaterpolisti Srbije
Vaterpolo
13.08.2021. • 16:12

JEDAN OD ''SEDMORICE VELIČANSTVENIH'' SE IPAK NE OPRAŠTA: Branimir Mitrović neće u penziju

Vaterpolisti Srbije
MN Press
Nastaviće da brani za reprezentaciju Srbije

Lepa vest za Dejana Savića - jedan od "sedmorice veličanstvenih" koji su se oprostili od vaterpolo reprezentacije Srbije nakon zlatne medalje u Tokiju ipak neće u penziju!

Najavljivao je već Branislav Mitrović da će biti tu i dalje za Srbiju, ako je to potrebno, a nakon razgovora sa selektorom prelomio je da ipak ostane član državnog tima i pomogne mladim snagama koje će u narednom periodu biti bez Stefana Mitrovića, Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića, Milana Aleksića i braće Pijetlović.

Iskusni golman iz Novog Sada, koji će u januaru proslaviti 37. rođendan, odlučio je da nastavi da brani za "delfine", a videćemo do kada će biti tu...

"Juče smo baš imali sastanak i razgovarao sam sa selektorom i dogovorili smo se da se ipak neću oprostiti. Samo toliko ću da kažem!", rekao je Branislav Mitrović gostujući u Jutarnjem programu Radio-televizije Vojvodine, što je svakako lepa vest za Dejana Savića.

Neverovatni golman je inače sa Srbijom osvojio čak 18 odličja, od toga dva zlata na Olimpijskim igrama, a u Tokiju je pokazao da je sve bolji i bolji, bez obzira što je ušao u veteranske godine.

Biće još suza, a ne samo onih koje smo videli na licima vaterpolista uz "A sad adio".

"Ova generacija imala je bitnu osobinu, a to je da smo sto posto u onome što radimo. I sve radimo s emocijama. Dok smo trenirali, davali smo sve od sebe - a kad se slavilo, slavilo se. To i potvrđuje taj snimak, to je recept za uspeh jer nema foliranja. Ko zna, možda ću i ja jednom plakati kad pogledam tu utakmicu...", rekao je Mitrović.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci