Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
Otvori pretragu
Ilić
Rukomet
28.04.2021. • 16:12

ILIĆ PRED MEČ SA GRČKOM: Moramo biti maksimalno oprezni

Ilić
(MN Press)
Prvi meč je završen ubedljivom pobedom naše selekcije

Poslednji izazov u kvalifikacijama za EP 2022. godine za rukometaše je duel sa Grčkom. Naša selekcija je ranije izborila vizu za ovo takmičenje, pa sutra od 14.00 može rasterećeno da istrči na teren u Atini. “Orlovi” su sinoć imali priliku rivala da vide u duelu sa Francuskom, koji je završen ubedljivom pobedom “trikolora”.

– Sinoć smo gledali njihov meč protiv Francuske i može se reći da su namučili Francuze. Do pedeset i nekog minuta je bilo tri, četiri razlike. Nije bilo naivno i dali su mnogo golova – pojašnjava levo krilo reprezentacije Srbije Nemanja Ilić. – Ono što je sigurno jeste da neće biti isti meč kao što je bio u Srbiji, tako da moramo da uđemo maksimalno oprezni i spremni u utakmicu da bi odneli dva boda iz Grčke.

Rukometaš Mijajlo Marsenić je sjajno predvodio nacionalni tim sa kapitenskom trakom tokom prve tri utakmice kvalifikacija.

– Očekuje nas još jedna utakmica, poslednja u ovim kvalifikacijama protiv Grčke, koja sigurno neće biti ista kao u prvom meču. Po onome što smo videli iz utakmice sa Francuskom, neke stvari su promenjene u njihovoj igri, ali sigurno je da ćemo ih ozbiljno shvatiti jer samo na taj način mislim da nećemo imati problema i da ćemo kao i u svakoj dosadašnjoj utakmici ići na pobedu i ove kvalifikacije privesti kraju na najbolji mogući način – zaključio je Marsenić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci