Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:45
Lazio - Bologna
arenasport2
Na programu od 21:00
PSG - Dijon
arenasport3
Na programu od 20:45
Joventut Badalona - TD Systems Baskonia
arenasport4
Na programu od 22:00
Atlanta United - D.C. United
arenasport5
Na programu od 22:00
RB Bragantino - Goiás
Otvori pretragu
Ostali sportovi
24.09.2020. - 11:35

KIRJOS OPET NAPAO NOVAKA, PA BRISAO: Čuvam sudije da ih ne pogodi lopticom u grlo...

Clive Brunskill / Staff / Guliver / Getty Images, Pool/Getty Images Europe
Navijači mu poručuju da će se do kraja života hvaliti kako je dvaput pobedio Novaka...

Nik Kirjos je ponovo u centru pažnje, naravno ne zbog teniskih rezultata, nego jer je još jednom napao Novaka Đokovića. Naravno, preko društvenih mreža...

Komentar koji je napisao na Instagramu je brzo obrisao, očigledno se predomislio jer je shvatio da bi ponovo mogao da izazove medijsku pažnju, ali su navijači na vreme "skrinšotovali" i ostavili kao dokaz njegovoj opčinjenosti Đokovićem.

Jedan navijač mu je na Instagramu napisao da "Đoković pobeđuje dok Kirjos jede", a kontroverzni Australijanac mu je uzvratio: "Ne pobeđuje protiv mene!".

Aludirao je naravno na skor koji ima protiv Novaka (2:0) što naravno nije nikakav greh, ali kako to obično biva sa Kirjosom - nikada ne može da se zaustavi na jednom komentaru. Tako su mu navijači rekli da će se time hvaliti do kraja karijere i da je "hejter", a Kirjos nije mogao da oćuti...

"Samo pokušavam da zaustavim širenje korona virusa i štitim grla linijskih sudija", napisao je Nik Kirjos kao jasnu asocijaciju na diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa US Opena.

Kada je Đoković slučajno pogodio Lauru Klark odmah se oglasio Nik Kirjos i pitao navijače da glasaju koliko bi njega kaznili za taj prekršaj, dok se u međuvremenu svađao i sa Borisom Bekerom poručivši da ga je "molio da mu bude trener pošto mu treba novac".

 

 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci