Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Toronto - Boston
arenasport2
Na programu od 08:00
Aalborg - Barca
arenasport3
Na programu od 09:15
Ujpest - Paksi
arenasport4
Na programu od 09:00
Benevento - Juventus
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
20.05.2020. • 09:37

"The Last Dance": Poznato ko je ODBIO da bude u dokumentarcu o Džordanu

Guliver, Streeter Lecka/Getty Images North America
Ipak nije svima toliko drag...

Tokom deset epizoda dokumentarne serije "The Last Dance", koja se bavi poslednjom sezonom Majkla Džordana u Bulsima, gledali smo intervjue velikog broja sagovornika relevantnih za priču, ali bilo je i onih koji su odbili da učestvuju!

Ajzeja Tomas, koji je opisan kao najveći negativac u dokumentarcu posle pokojnog Džerija Krauza, govorio je o svom velikom rivalu Džordanu, ali izgleda da su u Juti bili neraspoloženiji...

"Džezeri" su bili izuzetno važan deo priče, pošto je baš protiv njih Džordan osvojio dve poslednje šampionske titule 1997. i 1998. godine, a od igrača iz slavne generacije videli smo jedino plejmejkera Džona Stoktona.

"Njuzvik" piše da su Karl Maloun i Brajon Rasel odbili da učestvuju, a da nisu želeli da objasne razloge i motive za takav potez.

Maloun je bio MVP iz sezone 96/97, kome je Džordan želeo da se "osveti" zbog toga i pokaže da mu je "ukrao" taj trofej, dok je Rasel bio zadužen za čuvanje "letećeg visočanstva" i nije uspeo da ga isprati u poslednjem napadu za titulu.

Džordan je krenuo u prodor, napravio dribling i poslao Rasela "po burek", a ostalo je istorija...

Iz dokumentarca je odsustvovao i Luk Longli, učesnik u druge tri titule za Čikago, ali zbog budžeta, dok se iz nepoznatih razloga ne pojavljuje ni bivša žena Huanita.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci