Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:30
Washington - Boston
arenasport2
Na programu od 22:15
Avtodor - Zenit
arenasport3
Na programu od 22:15
Metz - Krim
arenasport4
Na programu od 21:30
Porto - Famalicao
arenasport5
Na programu od 22:30
There's No Place Like Home
arenasport1x2
Na programu od 06:00
arenasport6
Na programu od 22:00
Real - Shakhtar
arenasport7
Na programu od 22:00
Napoli - Leicester
arenasport8
Na programu od 22:00
Sacramento - Houston
arenapremium1
Na programu od 22:45
Cagliari - Fiorentina
arenapremium2
Na programu od 23:00
Real Madrid - Elche
arenapremium3
Na programu od 22:45
Poljska - Rusija
Otvori pretragu
Ostoja
Košarka
13.01.2022. • 11:40

PREDSEDNIK KK PARTIZAN TVRDI: Selidba iz "Arene" košta milion evra

Ostoja
MN Press
Košarkaši "crno-belih" će zbog dvoranskog SP u atletici do aprila igrati u "Pioniru"

Izlazak Partizana iz "Štark Arene" na skoro tri meseca će klub koštati mnogo, sa sportske i finansijske strane, rekao je predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović.

"Zabrinut sam. Ako uzmemo u obzir da se u drugom delu sezone igraju odlučujući mečevi, siguran sam da bi Arena tri naredna meseca na svakoj utakmicu imala više od 10.000 gledalaca. Po našoj proceni izlazak iz Arene će klub koštati najmanje milion evra. To je užasno veliki novac za Partizan, kako ćemo pokriti taj novac u kasi za sada ne znam", ocenio je predsednik KK Partizan u izjavi Tanjugu.

Ekipa je navikla na "Arenu", imamo rezultat u kontinuitetu, svaka promena parketa, koševa i ambijenta remeti postavljeni sistem. Nadam se da ćemo ovu promenu brzo preboleti, dodaje Mijailović uz napomenu da je Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani veliki događaj za Beograd i Srbiju.

"Mala dvorana Arene je naš dom tri godine unazad, tamo je naša teretana i sva potrebna medicinska oprema koju je klub nabavio poslednjih godina".

Mijailović je svestan da kapacitet hale "Aleksandar Nikolić" u pojedinim mečevima neće biti dovoljan da primi sve navijače.

"Ispred kluba se najiskrenije izvinjavam svim našim navijačima koji na pojedinim utakmicama neće moći da uđu u halu "Aleksandar Nikolić". Siguran sam da će razumeti našu situaciju i da će ostati uz naš Partizan i ove momke koji zaista zaslužuju snažnu podršku", zaključio je Mijailović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci