Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbaleri Brazila protiv Srbije 2018.
Fudbal
20.06.2022. • 20:14

BRAZIL CILJA TITULU U KATARU: Selektor Brazila: Došlo je vreme da osvojimo Mundijal

Fudbaleri Brazila protiv Srbije 2018.
(MN Press)
Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite izjavio je da veruje da njegov tim može da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru

Brazil je osvojio pet titula na Mundijalima, a poslednju 2002. u Južnoj Koreji i Japanu.

"Plasirali smo se na Mundijal, a sada je vreme i da ga osvojimo. Velika su očekivanja, ali smo sada fokusirani na šampionski trofej", rekao je selektor Tite u intervjuu za Gardijan.

On je priznao da je često na meti kritika brazilskih navijača.

"Bili smo šampioni Južne Amerike 2019. Imamo najduži niz bez poraza u kvalifikacijama za Mundijal, postigli smo više golova od Argentine. Šta ljudi očekuju? Kvalifikacije za Mundijal u Južnoj Americi su teške", dodao je selektor Brazila.

Tite je rekao da je Nejmar nije jedina zvezda u reprezentaciji Brazila.

"Nejmar je sada okružen igračima koji takođe mogu da zablistaju. Nejmar sve to razume, jer on podstiče ekipu da još raste i to je njegova veličina. Nejmarova izjava o navodnom povlačenju iz reprezentacije Brazila je izvučena iz konteksta. Razgovarao sam sa svim igračima, uključujući i Nejmara. Pričali smo o pripremi za utakmice. Javnost uvek očekuje mnogo od njega. Ali, nije on jedina zvezda. Tu su Vinisijus, Rafinja, Kazemiro, Fabinjo...", zaključio je Tite.

Brazil će na SP u Kataru igrati u grupi G sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci