Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Aleksandar Pivic
Fudbal
23.01.2023. • 13:15

PIVIĆ ZA ARENU: Nema odlaganja nastavka Mozzart Bet Superlige

Aleksandar Pivic
(MN Press)
Direktor Zajednice klubova Mozzart Bet Superlige i Prve lige Srbije decidan

Mozzart Bet Superliga Srbije nastaviće se po planu 3. februara duelom u Lazarevcu, za portal TV Arena sport decidno tvrdi Aleksandar Pivić, direktor klubova Zajednice Mozzart Bet Superlige i Prve Lig Srbije.

Glasine da bi elitno takmičenje moglo da se odloži za sedam dana zbog najave da će doći do pogoršanja vremena u Srbiji uz snežne padavine došle su i do superligaša u Turskoj. Reagovao je prvi trener Partizana Gordan Petrić apelujući baš na Pivića da što pre donese konačnu odluku. Podržao ga je i Žarko Lazetić, šef struke TSC.

"Napravila se pometnja a da je nema. Nije bilo ni reči da bi kalendar takmičenja mogao da se promeni. Dakle, Mozzart Bet Superliga i Mozzart Bet Prva lioga Srbije startovaće prema planu. Superligaši će na teren od 3. februara kada se prolećni deo šampionata otvaraju Kolubara i Radnik u Lazarevcu", ističe za naš portal Pivić.

Ako i dođe do većih snežnih nanosa reagovaće se u skladu sa pravilnikom o takmičenju.

"Samo u slučaju da sneg recimo padne tokom noći ili pada u toku dana odigravanja meča, on će se pomeriti za 24 časa, kao što je to već i definisano. Ne volim da pričam ništa unapred, takmičenje će se odvijati prema pravilniku kao i svake godine. Sve je spremno za nastavak dva takmičenja u Srbiji", zaključio je Pivić.

Dakle od 3. februara zakotrljaće se bubamara na superligaškim terenima. Prvo u Lazarevcu, a zatim tokom vikenda i na duelima: Radnički Niš - Mladost, Crvena zvezda - Vojvodina, Radnički 1923 - Voždovac, Spartak - Čukarički, Mladost GAT - Javor Matis, Napredak Partizan i Novi Pazar - TSC.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci