Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Gordan Petrić
Fudbal
23.01.2023. • 11:50

PETRIĆ APELUJE NA ZAJEDNICU LIGE: Kažite nam na vreme da li se odlaže početak Mozzart Bet Superlige

Gordan Petrić
FK Partizan
Trener crno-belih reagovao na najave da Mozzart bet Superlige možda ne startuje 4. februara

Partizan i TSC su odigrali bez pobednika na pripremama u Turskoj (1:1), ali je trener crno-belih Gordan Petrić iskoristio priliku da i javno apluje na čelnike Zajednice Mozzart Bet Superlige i Prve lige Srbije da što pre odluče kada će startovati nastavak šampionata.

Nedoumica je da li će se to desiti 4. februara kako je predviđeno kalendarom ili sedam dana kasnije kako se priča zbog najave promene vremena u Srbiji i očekivanog snega.

"Za nas trenere je izuzetno važno da li će da se igrati prvo kolo u planiranom terminu ili će se odložiti. Bilo bi dobro da tu informaciju imamo sad, da znamo kako da organizujemo nastavak priprema. Ako se ne igra 4. februara, onda da znamo da na vreme dogovorimo i neku prijateljsku utakmicu u tom terminu. Možda će neki želeti da ostanu još koji dan u Turskoj", rekao je Petrić za TV Arena sport.

Fudbalerima crno-belih se ide kući, nije krio Petrić.

"Za njih bi ostanak bio katastrofa. Oni su spremni da se u subotu vrate u Beograd. Ali, mi imamo zahtevne treninge, utakmice, možda smo jedini ovede koji igraju dva susreta u istom danu. Za nas trenere vrlo je važno kad počinje šampionat, jer moramo da znamo kada ćemo spustiti intenzitet treninga".

Bio je Petrić relativno zadovoljan utakmicom protiv TSC.

"U prvih 20 minuta nismo odradili neke tehničke stvari, možda su teške noge, ali treba pitati igrače šta se događalo. Međutim, istrčali smo dobro 90 minuta, za par sati smo opet na terenu, čeka nas teška utaikmica. Ovi momci su korektno odradili ovaj meč, videćemo kako će ona druga postava protiv Austrije", zaključio je trener crno-belih.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci