Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:00
Arsenal - Leicester City
arenasport2
Na programu od 12:00
PSG - Dijon
arenasport3
Na programu od 12:00
Fluminense - Santos
arenasport4
Na programu od 12:00
Joventut Badalona - TD Systems Baskonia
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
24.09.2020. - 07:33

VEČITIMA PRETI KAZNA: Da li Zvezdi i Partizanu OPET treba oduzimati bodove?

MN Press
Crvena zvezda i Partizan su dobili poslednje upozorenje.

Prijava je podneta, a Superliga je saopštila da je ovo poslednji put da Crvena zvezda i Partizan dobijaju samo novčane kazne!

Šta to znači u praksi? Beogradski večiti rivali mogli bi da budu i drastičnije kažnjavani, odnosno da im se oduzimaju bodovi osvojeni u prvenstvu.

To ne bilo prvi put, pošto im je Superliga pre dve godine oduzela po dva boda. Ali, sada je situacija nešto drugačija.

Kako tvrde čelnici Superlige, crveno-beli i crno-beli svojim saopštenjima i nastupima u javnosti prave ogroman pritisak na sudije. Zbog toga su neki arbitri skidani sa liste, neki su malo manje kažnjavani, a ostali klubovi uglavnom nemaju toliko primedbi na suđenje.

Podsećamo, crno-beli su se prvo pitali zašto sudija Jovanović ne deli pravdu na mečevima Crvene zvezde, kasnije su zbog grešaka ''pali'' Lukić i Đorđić, a posle i Zoran Široki. Zbog pritisaka su se oglasile i fudbalske sudije!

Treba istaći i da rat saopštenjima traje gotovo od početka sezone, a da su se čelnici Partizana u jednom trenutku ''dopisivali'' i sa FSS.

Poslednji incidenti nastali su nakon Partizanovog meča u Užicu protiv Zlatibora, kada se prvo oglasila Crvena zvezda, a zatim i Partizan.

Ukoliko Superliga proceni da je atmosfera koja je stvorena previše burna za srpski fudbal, moglo bi ponovo da se pribegne najvećoj mogućoj kazni, oduzimanju bodova.

Šta vi mislite o tome?

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci