Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Milwaukee - Atlanta
arenasport2
Na programu od 17:30
Pregled
arenasport3
Na programu od 17:00
Četvrtfinalni mečevi
arenasport4
Na programu od 17:00
Krupa - Velež
arenasport5
Na programu od 17:00
Don't Look Down
Otvori pretragu
Fudbal
26.06.2020. • 14:34

Savo: Imam volju i želju da nastavim,a SADA mogu i da obećam neke stvari

‚Mondo/ Goran Sivački

Savo Milošević želi da ostane trener Partizana i da se bori za titulu, a sada kaže da je realno da tim bude konkurentan na tri fronta i da ne gubi ponovo titulu u oktobru.

Naravno, pod uslovom da ga navijači budu želeli posle sezone bez trofeja, jer mnogi osećaju da je tim ispucao sve kredite.

"Apsolutno razumem ako nemam podršku od navijača. Ja sam došao u martu prošle godine i osim na prvoj utakmici, kod pojedinaca, nismo imali problem, imali smo maksimalnu podršku. Ako navijači ne mogu da me gledaju, to ću razumeti. Njima dugujem", rekao je Milošević.

Rekli ste da sada možete da obećate neke stvari, šta možete da obećate?

"Sad mogu da obećam da ćemo ući u borbu za titulu od prvog do poslednjeg minuta, ne utakmice. Jer ćemo igrati više na rezultat, a ne na pobedu", kazao je trener Partizan.

Da li to znači da menjate stil igre?

"Sačuvaj bože!", odmah odgovara Milošević.

U sumiranju sezone većina medija i analitičara primetila je da je dobro što se klub stabilizovao, ali opet, sezona bez trofeja je nedopustiva za Partizan.

"Rezultatski nismo zadovoljni, ja prvi, sigurno ni ljudi u klubu, navijači isto tako. To je nešto što moramo da kažemo, uvek poslednjih godina se za Partizan ta priča prelama na jednoj utakmici. Verovatno bi ova priča bila drugačija da smo uspeli da dobijemo u sredu, ali nismo. Rezultatski nismo uspeli da dobijemo šta smo želeli. Glavni krivac za sve to sam ja. Zašto je to tako, verovatno ćemo kasnije pričati. Bilo je dosta stvari koje smo uradili dobro u prethodnom periodu, suočavali smo se sa nizom teškoća. Mislim da smo u boljoj poziciji nego što je bila. Samokritičan sam i ne volim da se hvalim", prekinuo je Milošević tu priču.

Finansijska situacija jeste bolja, ali moraće i igra da bude.

"Realno, sadašnja situacija je mnogo bolja nego u martu kada sam došao. Naravno da ćemo analizirati neke stvari koje smo mogli i morali bolje, mada sam ja vraćao film dosta u poslednjih par dana. Odluke koje se donose, donose se u momentu. Verovatno bih odluke donosio drugačije. Tim sam formirao ja, imao sam punu podršku i mislim da smo napravili odličnu bazu za sledeću godinu. Realno je da tek sad očekujemo neke veće stvari, pre svega kad je u pitanju prvenstvo. Realno, prošle godine nije bila realno, zbog prelaznog roka kakvog smo imali. Ne mogu da zamislim šta bi bilo da nismo ušli u Ligu Evrope…", odlutao je trener Partizana, a onda sumirao:

"Pre nije bila realno situacija da se borimo za tri trofeja. Sada jeste, videćemo kako će dalje da se razvija situacija".

Konkretno, ostajete li, želite li da ostanete?

"Za sada nemam najave da će biti korenitih promena kada je u pitanju uprava kluba. Ja imam energiju i volju da nastavim da radim, jer sada imam tim na osnovu koga mogu da obećam neke stvari. To je iz mog ugla, a sigurno ćemo imati ogroman pritisak i od uprave, navijača i vas medija jer smo sezonu ovako završili. Ja se ni u jednom momentu neću voditi ličnim interesom, već samo interesom Partizana. Sigurno da možemo bolje i da ćemo uraditi bolje. Ako se kockice slože, nastavićemo dalje", rekao je Savo Milošević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci