Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Philadelphia - Denver
arenasport2
Na programu od 01:00
Texas Tech - Louisville
arenasport3
Na programu od 01:45
River Plate - San Lorenzo
arenasport4
Na programu od 02:00
Melbourne City - Perth Glory
arenasport5
Na programu od 01:00
Ajax - Valencia
Otvori pretragu
Branko Jovičić ponovo TRENIRA: Hvala svima u klubu i Aleksandru Kolarovu!
Fudbal
05.09.2019. - 11:16

Branko Jovičić ponovo TRENIRA: Hvala svima u klubu i Aleksandru Kolarovu!

Branko Jovičić ponovo TRENIRA: Hvala svima u klubu i Aleksandru Kolarovu!
MN Press
Borbeni vezista Crvene zvezde neće moći da igra u grupnoj fazi Lige šampiona, ali veruje da će se na teren vratiti još bolji i jači.

Zbog povrede metatarzalne kosti pre dve godine propustio je veći deo utakmica grupne faze Lige Evrope, a ovog leta će tako biti sa Ligom šampiona.

Branko Jovičić je bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u uvodnim utakmicama aktuelne sezone, ali je u finišu beogradskog duela sa Helsinkijem doživeo povredu kolena (ukršteni ligamenti) i moraće da pauzira verovatno do zimske pauze. 

Borbeni vezista, međutim, ponovo ne želi da se preda, već najavljuje da će se na teren vratiti jači i bolji. 

Posle uspešne operacije i oporavka u Rimu, vratio se u Beograd i već počeo lagano da trenira.

"Prvi deo oporavka posle operacije odradio sam u Rimu. Bilo je izuzetno teško zbog načina na koji sam se povredio kao i zbog trenutka kada se povreda desila. Prva faza oporavka posle operacije je uvek izuzetno psihički i fizički teška, međutim usredsređen sam na oporavak kako bih se što pre vratio na teren kako zbog sebe tako i zbog celog tima", izjavio je Jovičić za klupski sajt i dodao:

"Teško je bilo gledati saigrače u kvalifikacijama za Ligu šampiona bez mogućnosti da im pomognem, ali njihova želja i volja za uspehom sigurno će mi dati snage da se vratim bolji i jači".

Još je rano prognozirati kada će se vratiti u takmičarski ritam, ali kaže da mu uspeh saigrača mnogo pomaže na psihološkom planu.

"Želim da se zahvalim klubu, stručnom štabu i saigračima jer su mi obezbedili sve što mi je potrebno u ovom trenutku, pružali podršku i učinili da lakše prebrodim težak period iza mene. Veliku zahvalnost dugujem i Aleksandru Kolarovu, koji je bio uz mene tokom boravka u Rimu i pružio mi pomoć. Sa njim sam gledao utakmice Crvene zvezde, zajedno smo se radovali uspehu našeg kluba", istakao je Jovičić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci