Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Mario Fernandes
Fudbal
18.05.2022. • 19:02

ŠOK U RUSIJI: Mario Fernandes završio fudbalsku karijeru!

Mario Fernandes
(MN Press)
Defanzivac CSKA u 31. godini rekao zbogom fudbalu

Mario Fernandeš, defanzivac CSKA i ruski reprezentativac šokirao je i upravu klub i javnost odlukom da u 31. godini prekine igračku karijeru.

Vest je potvrdio i moskovski klub, a razlozi za ovu odluku naturalizovanog Brazilca su - porodični.

"U poslednje vreme osećam ogroman umor i više ne mogu da dam CSKA ono što sam davao u prošlosti. Profesionalno se bavim fudbalom 13 godina, čak 10 sam u CSKA i vreme je da budem sa porodicom. Ovo godine ću postati i otac i sve je to uticalo na moju odluku. Upoznao sam predsednika i direktora kluba sa odlukom, objasnio sam im razloge i oni su mi dozvolili da odem u Brazil i budem sa porodicom. Tretirali su me kao svoje dete i veoma sam zahvalan i njima i navijačima na svemu", istakao je Fernandeš.

Desni bek je posle tri sezone sa Gremiom, 2012. je stigao u CSKA za 15 miliona evra gde je na 316 mečeva postigao osam golova. Od 2017. godine je bio reprezentativac Rusije, odigrao je 33 meča uz pet pogodaka.

Tokom karijere u Gremiju patio je od depresije, išao je na terapije, ali je uspeo da se vrati profesionalnoj karijeri. Bio je meta Real Madrida, ali je završio u Moskvi.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci