Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Detalj sa prethodnog derbija
Fudbal
22.01.2023. • 11:10

STANKOVIĆ NE ODUSTAJE OD DRAGOVIĆA: Zvezdi stiže treća ponuda iz Đenove

Detalj sa prethodnog derbija
(MN Press)
Sampdorija nudi pozajmicu uz obavezan otkup na leto od milion evra

Aleksandar Dragović i dalje je tema u Sampdoriji. Defanzivac Crvene zvezde je igrač koga đeli trener Dejan Stanković a dva negativna odgovora sa "Marakane" nisu ga obeshrabrila.

Kako prenose italijanski mediji, Sampdorija će na adresu Zvezde poslati novu, treću ponudu i to za pozajmicu uz obavezan otkup na leto od milion evra! Sportski sektor crveno-belih je do sada bio dosledan odluci da igrač, koji ima ugovor do juna 2024. godine, nije na prodaju za ovako malu ponudu. Međutim, postoji tu i želja igrača da ode u Seriju "A" i pokuša da pomogne treneru koga mnogo ceni.

Mnogo toga je na kocki a Zvezda ne bi da igra hazarderski jer sve i da usliši želju igrača i bivšeg trenera, male su šanse da Sampdorija zaista i sačuva elitni status u Seriji A, a onda bi se Dragović svakako vratio na "Marakanu" u junu, ali bi i prodaja Strahinje Erakovića moral da sačeka leto.

Ceo posao je u rukama Crvene zvezde i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Šampion Srbije i bez Dragovića bio favorit da odbrani titulu u Mozzart bet Superligi, jer prednost od 10 bodova nad Partizanom je više nego značajna, ali bi poslednja linija sve do oporavka Uroša Spajića spala na Strahinju Erakovića, Radovana Pankova i Nemanju Milunovića, uz mladog Lekovića.

Prslazni rok u Evropi traje do 1. februara, ostalo je mnogo vremena da se situacija oko Dragovića ne raspetlja.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci