Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Davide Nikola
Fudbal
18.01.2023. • 13:50

SMENJEN, PA VRAĆEN NA KLUPU U 48 SATI: Igrači Salernitane uspešno agitovali za trenera Nikolu

Davide Nikola
TV Arena Screenshot
Trener je bio smenjen pre dva dana posle debakla u Bergamu

Davide Nikola samo 48 sati nije bio trener Salernitane! Uprava kluba posle debakla u Bergamu od 8:2 reagovala je emotivno smenom trenera, ali kada su se strasti smirile, a igrači su negde ubedili sporetskog direktora Morgana De Sanktisa da vrati stručnjaka koji je poršle sezone napravio čudo i ostavio tim u Seriji A.

Nikola se vratio svom poslu, zahvalio se De Sanktisu na posredovanju i predsendiku kluba Danilu Jervolinu za koga je istakao da je "sjajan čovek, snažnog temperamenta i velike vizije". Izrazio je i veliku nadu da će uz veliki rad ekipa ponovo početi da pobeđuje i da će što pre zauzeti mesto u sredini tabele.

"Zadovoljan sam povratkom Nikole. Sportski menadžment će nastaviti da podržava struku pružajući svu neophodnu podršku da Salernitaan bude jača i konkurentnija. Sve zajedno na čeka težak šampionat, mnogo zamki, ali verujemo da ćemo ispuniti ciljeve koje klub i navijači u salrrnu očekuju", istakao je De Sanktis.

Salernitana je 16. u Seriji A, ali ima devet bodova više od Sampodorije koja je u zoni ispadanja. Salernitana 21. januara od 18.00 časova dočekuje lidera Napoli.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci