Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Nizhny Novgorod - CSKA
arenasport2
Na programu od 03:30
Lokomotiva - Osijek
arenasport3
Na programu od 04:30
Nimes - Toulouse
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
arenasport5
Na programu od 04:00
Four Days in October
Otvori pretragu
Rikardo Gomeš
Fudbal
04.05.2021. • 18:40

RIKARDO NA UDARU TRENERA: Optužuje ga da "folira" povredu

Rikardo Gomeš
(MN Press)
Bivši igrač Partizana tvrdi da su to sve izmišljotine

Bivši fudbaler Partizana, sada igrač turskog Erzurumspora Rikardo Gomeš demantovao je reči svog trenera Jilmaza Vurala koji je posle meča sa Fenerbahčeom u nedelju optužio za simuliranje povrede i da zato nije mogao da ga izvede na teren tokom utakmice

– Rekao sam Rikardu da uđe u igru i da nam je potreban, a on mi je odgovorio: “Ne”. Strani fudbaleri misle da je ovo štenara. Ako ne dobiju platu dva meseca, zaboravljaju gde. Odlaze u UEFA i žale im se – rekao je Vural.

Gomeš se navijačima obratio preko Instagrama:

Pre svega, izvinjavam se našim sjajnim navijačima Erzurumspora i našoj zajednici zbog ove situacije u kojoj se nalazimo. Želeo bih da izrazim žaljenje zbog incidenta koji se dogodio na utakmici sa Fenerbahčeom. Izjave da sam tužio svoj klub FIFA pre meča sa Fenerbahčeom, a što je rečeno po završetku, neutemeljene su i lažne. Već četiri meseca od kluba nisam dobio platu. Međutim, uprkos svom ovom odlaganju, nisam se žalio FIFA, niti bilo gde pre ovog procesa, zbog poštovanja prema svom poslu, svom klubu i našim navijačima. Pored toga, nakon utakmice Bašaksehirom nastavio sam terapiju lečenja zbog problema koji sam imao sa skočnim zglobom. Čak je i intenzivni tretman i injekcije davao naš klupski lekar kako bih mogao da igram – napisao je Gomeš i nastavio:

– Nakon što sam obavešten da ću ući u igru u drugoj polovini meča, započeo sam pripreme za ulazak u igru kao što se vidi na snimku. Kad sam počeo da se pripremam, došao je trener i počeo da govori da me voli. Ne treba to da mi se kaže da bih igrao fudbal. Bio sam tužan. Želeo sam da igram kao i svaki drugi igrač i kada sam mu ja rekao sve to, on mi je odgovorio da nema potrebe za mojim ulaskom. Tada sam prestao da se pripremam. Moji saigrači i zaposleni u klubu koji se vide na snimku takođe su bili vrlo bliski svedoci ove situacije. Obaveštavam javnost da ću učiniti sve što je u mojoj moći da zadržimo naš klub u ligi zbog ekipe, naše sjajne zajednice i naših navijača. Poštovanje.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci