Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kazemiro i Anćeloti
Fudbal
17.08.2022. • 16:45

KAZEMIRO RAZMIŠLJA O JUNAJTEDU: Brazilac možda i napusti Real Madrid

Kazemiro i Anćeloti
Tanjug/(AP Photo/Sergei Grits)
Sjajni vezni igrač još nije dao odgovor Englezima

Vest da je Mančester junajted poslao zvaničnu ponudu Real Madirdu za Kazemira u prvi mah se učinila dobrim vicem, ali činjenica da Brazilac još uvek razmišlja o prelasku na "Old Traford" ostavlja mogućnost da se ova senzacija i ostavri.

Zašto bi igrač koji je standardan u Realu, koji igra na visokoj razini i teži uvek najvišim ciljevima otišao iz redova prvaka Evrope u Junajted, koji je u haotičnom stanju i ne može da bude konkurentan ni u Premijer ligi, ni u Evropi, glavno je pitanje za sve. Stručnjake, medije, njegove saigrače u redovima aktulenog prvaka Evrope.

Ekomonski ugao nije svakako najvažniji, jer Kazemiro i u Madridu zarađuje dovoljno veliku sumu novca da je do sada obezbedio tri pokolenja. Sportske ambicije su svakako sa strane, jer porediti Real i Junajted u ovom času je kao da razmišljate o "mercedesu i golfu".

Šta je onda po sredi, pita se "Marka". I onda je španski novinar dao možda jedan ugao o kome možda razmišlja Brazilac - biznis. Kazemiro nije samo posvećen fudbalu, već i privatnom biznisu koga već nekoliko godina unazad razvija. Možda je britansko tržište taj magnetić koji u ovom času privlači igrača da još uvek razmišlja o Junajtedu, kao poslovnom potezu.

Real je odlučio da "iskulira" celu priču i sve je prebacio na igrača. Ukoliko želi da ide u Junajted neće mu praviti probleme jer su već doveli dvojicu igrača koji mogu da ga zamene - Kamavingu i Čuamenija, koji su buudćnost svetskog fudbala na poziciji zadnjeg veznog.

Ako Kazemiro kaže "da", Real će ući u pregovore oko obeštećenja oko 30-godišnjeg igrača kome ugovor ističe u junu 2025. godine. Imaće mogućnost da zaradi 15 puta više jer mediji predviđaju da transfer neće iznositi manje od 80 miliona evra. Kupili su ga Madriđani od Sao Paula 2013. godine za samo šest miliona evra...

Poslednje vesti

Poslednji video snimci