• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Navijač Liverpula o "Marakani": Da sutra umrem...
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 06.11.2018.
Fudbalerima slavnog kluba bilo je zabranjeno da daju izjave posle meča sa Crvenom zvezdom. Navijačima nije imao ko...

MN Press

Za navijače Liverpula bio je obezbeđen "kavez" na južnoj tribini odakle nisu imali baš najbolji pogled na teren, ali su imali najbolji pogled prema Severu.

Sudeći prema prvim reakcijama - jači utisak na Skauzere ostavile su Delije, nego poraz njihovog tima od Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Čarls Daksberi, Jedan od nekoliko stotina Engleza koji su doputovali u Beograd i bodrili svoj tim uživo, podelio je impresije na Twitteru i konstatovao:

"I da sutra umrem bio bih srećan što sam došao u Beograd i gledao utakmicu na 'Marakani'. Najbolji stadion i atmosfera koji sam ikada video i to ubedljivo".
 Nešto kasnije, Daksberi je "tvitnuo" i...

"Jedan od mojih najboljih prijatelja je Srbin i okoreli navijač Crvene zvezde, pisao mi je i kaže da se trese i da je na ivici suza zbog rezultata večeras. To fudbal radi ljudima! Neverovatan rezultat..."


Za razliku od fudbalera Liverpula, kojima je zabranjeno da daju izjave, navijačima slavnog kluba niko nije mogao da zabrani da kažu kako su se proveli ovog utorka na adresi Ljutice Bogdana 1a, na kojoj ponovo padaju evropski velikani.

 

<< NAZAD