Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Crvena zvezda - Braga
arenasport2
Na programu od 16:00
LING LONG SUPERLIGA
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
arenasport5
Na programu od 16:30
Benji
arenasport1x2
Na programu od 22:45
Otvori pretragu
Mihajlo Ristić
Fudbal
01.05.2021. • 12:59

RISTIĆ OSTAJE U MONPELJEU: Predsednik kluba zadovoljan

Mihajlo Ristić
(MN Press)
Loren Nikolen objasnio da očekuje postizanje dogovora

Predsednik Monpeljea Loren Nikolen demantovao je navode pojedinih francuskih medija koji su objavili informaciju da se priprema rastanak od srpskog reprezentativca Mihajla Ristića. Nikolen tvrdi da će uskoro desiti suprotno od objavljenog.

Mi želimo da zadržimo Mihajla, ai on želi da produži sa nama. Razgovaramo o tome i čekamo na dogovor – rekao je Nikolen, saopštivši istovremeno da se najverovatnije bliži kraj saradnje sa bivšim igračem Crvene zvezde Damijenom Le Talekom, koji je odavno izrazio želju da se preseli u rusku Premijerligu kako bi bio blizu supruge i sina.

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde važeći ugovor ističe 2022. godine, a ova sezona bila je period njegove pune afirmacije jer je odigrao čak 30 utakmica, najviše u svojoj dosadašnjoj karijeri. Ristić je imao dve loše sezone u Krasnodaru i praškoj Sparti, da bi naredne dve godine proveo u privikavanju na francuski fudbal kao član Monpeljea.

Od dolaska Ljubiše Tumbakovića na mesto selektora dobio je i poziv u reprezentaciju i taj status člana nacionalnog tima zadržao je i kod njegovog naslednika Dragana Stojkovića Piksija.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci