Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:00
Mornar - Cibona
arenasport2
Na programu od 18:00
Gornik (L) - Lechia
arenasport3
Na programu od 18:00
Mladost - Partizan
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
arenasport5
Na programu od 18:00
White, blue and white
arenasport1x2
Na programu od 22:45
Otvori pretragu
Fudbal
01.05.2021. • 19:50

RAJOLA OGLASIO: Što se hvatate za tu rečenicu? Čudite me...

Alexander Hassenstein/Getty Images/Guliver
Objavio je poruku na društvenim mrežama i pojasnio šta je hteo da kaže

Čuveni italijanski menadžer Mino Rajola dao je intervjuu španskom listu "AS" i tamo izrekao nekoliko ocena koje su snažno odjeknule širom kontinenta.

Posebno je konkretno pričao o Ligi 1 i konkurenciji sa kojom se Pari Sen Žermen sreće, koja za njega nije dovoljno izazovna da bi senzacionalni Erling Braut Holand prežao u Pariz.

"Holandova budućnost zavisi od lige. PSŽ je u najgoroj ligi u Evropi. Bajern je u dobroj ligi, ali znamo da je uvek osvaja, dok u Španiji tri tima mogu da osvoje", izjavio je on.

Posle velikog broja komentara, on se u subotu popodne oglasio na društvenim mrežama i pojasnio šta je hteo da kaže i da zapravo poštuje PSŽ.

"U mom intervjuu za list AS, voleo bih da dodatno objasnim da sam čestitao Pari Sen Žermenu. PSŽ je jedan od najboljih timova u evropskom fudbalu i postaju 'istorijski' zbog onoga što rade"

"To kako vidim PSŽ sam pokazao kroz velike igrače kojima sam imao čast da pomažem da dođu tamo. Takođe, pokazao sam i sa igračima koji su već tamo, a pokazaću i sa onima koji će sigurno igrati tamo u budućnosti".

"Ocena koju sam rekao o francuskoj ligi oslikava uobičajeni kliše u fudbalu. Bez obzira, to nije moje mišljenje, što je dokazano veoma konkurentnim takmičenjem, posebno poslednjih godina".

"Štaviše, PSŽ je imao veliki uticaj na sve velike igrače koje zastupam. Svi bi razmotrili da dođu u taj klub ako bi se takva šansa stvorila"

"Čudi me da francuski mediji samo naglašavaju rečenicu koju sam rekao o tamošnjem prvenstvu, a ne i pohvale koje sam izrekao na račun PSŽ-a", rekao je zastupnik Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Đanluiđija Donarume i niza drugih asova.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci