Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Mbape
Fudbal
26.09.2022. • 13:25

MESI TVRDI: Mbape je prava zver na terenu

Mbape
Profimedia
Argentinac nagoveštava da će Francuz godinama biti među najboljima na svetu

Lionel Mesi igra sjajno u novoj sezoni. Potpuno fiziočki pripremljen jer je prošao kompletan ciklus rada kod trenera Kristofa Galtijea, Argentinac je igrama podsetio na najbolje dane u karijeri.

Nema utakmice u kojoj nije bio strelac ili asistent, a u intervjuu datom Hristu Stoičkovu, nekadašnjoj najvećoj zvezdi Bugarske, govorio je svojim prijateljima Nejmaru i Kilijanu Mbapeu.

"Sa Nejem se znam u dušu, zabavljali smo se na terenu nekoliko godina u Barseloni i žao mi je što nismo i više. A, onda nas je život spojio u Parizu. Drago mi je da igram sa njim i da se svakodnevno družimo. Isto važi i za Kilijana, koji je prava zver na terenu, super jak igrač u duelima jedan na jedan, traži stalno prostor, veoma je brz, sa odličnom osećajem za gol. On je po meni kompletan igrač, što stalno pokazuje i sigurno je da će u narednim godjnama biti jedan od najboljih igrača na planeti", smatra Mesi.

Znao je Argentinac da će imati komplikovanu prvu sezonu u Parizu.

"Tek sam otkrivao novi klub, porodica i ja smo imali novo okruženje, prvi put u karijeri smo bili van Barselone. Znao sam da će se sve to odraziti i na moju igru, kao što sam znao i da ću ove biti maksimalno spreman za sve što me očekuje. Imamo ogromnu energiju u timu, uživamo na terenu, zabavljamo se i imamo cilj da osvojimo Ligu šampiona. Neće biti to lako, prošle godine smo imali to loše iskustvo protiv Reala, ali u Ligi šampiona ne pobeđuje uvek najbolji, već onaj koji se najbolje pripremi", smatra Mesi.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci