Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:30
Pregled
arenasport2
Na programu od 14:00
Inter - Getafe
arenasport3
Na programu od 14:00
Indiana - L.A. Lakers
arenasport4
Na programu od 15:30
Basel - Eintracht Frankfurt
arenasport5
Na programu od 14:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
26.04.2020. - 11:26

Fudbaler Monpeljea VIŠE NIJE u komi!

MN Press
Prvi fudbaler u Ligi 1 kom je rezultat bio pozitivan na korona virus sada diše smaostalno.

Od četvrtka popodne je bio u indukovanoj komi, ali se vezista Monpeljea izvukao iz te situacije! Nakon što se Žunior Sambia probudio, sada diše sopstvenim plućima, bez pomoći aparata.

Iako su se u toku jučerašnjeg dana pojavljivale informacije da se vezista nalazi u teškom stanju, sinoć su stigle dobre vesti. Tačno je da je bio u komi, ali je počeo da se oporavlja od toga.

Saigrač Damijena Le Taleka i Mihajla Ristića je prvi fudbaler u francuskom prvenstvu koji je bio pozitivan na koronu, a lekari su morali da izazovu komu kada su se simptomi koje je pokazivao pogoršali. Teško stanje u kom se nalazio zabrinulo je i medicinske radnike.

On je čak i premešten iz jedne bolnice u drugu, kako bi imao bolje uslove za lečenje, a sve do petka se osećao dobro.

Defanzivni vezista Monpeljea je ove sezone nastupio na 22 meča, postigavši jedan gol za svoj tim. Momak koji je ponikao u omladinskoj školi Liona za ekipu Monpeljea nastupa od 2017. godine.

Francuska do sada ima preko 125 hiljada potvrđenih slučajeva korona virusa, kao i preko 23 hiljade smrtnih slučajeva od ove bolesti. Fudbalska prvenstva su zaustavljena, a po rečima predsednika Emanuela Makrona, država će biti zatvorena najmanje do sreidne maja.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci