Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Landstram
Fudbal
18.05.2022. • 17:36

LANDSTRAM PRED FINALE: Učinili smo ogromnu stvar za škotski fudbal

Landstram
(MN PRESS)
Vezista ne može da dočeka da istrči na teren

Mislim da ekipa nosi ogromne zasluge, mislim da smo se odlično suprotstavili svim izazovima, što je izvuklo ono najbolje iz svakog od nas''.

''Da budem iskren, uz podršku navijača možemo da pobedimo svakoga na Ajbroksu, ali sada to treba da učinimo na neutralnom terenu na velikoj evropskoj sceni''.

Lanstram je u Rendžers stigao prošlog leta kada je trener bio Stiven Džerard, koga su privukle njegove partije u dresu Šefild junajteda:

''Dolazak u ovako veliki klub nosi veliki pritisak na samom ulazu. Izlaženje na teren i igranje za Stivena bilo je ogromna stvar za mene. On je bio moj idol iz detinjstva, što je doprinelo dodatnom pritisku, ali mi je i pomoglo tokom sezone'', kaže Džon, pa dodaje:

''Tako nešto možete videti i u slučaju boljih igrača od mene u većim klubovima od Rendžersa. Za mene je ispalo ovako i presrećan sam zbog toga''.

Ulazak u Premijer ligu za Landstrama je svakako bilo veliko dostignuće, a druga velika želja mu je bila da zaigra u Evropi:

''Moja najveća ambicija je bila da igram evropsko takmičenje. Prvobitno sam želeo da igram Ligu šampiona i mislio sam da je to moguće dostignuti, ali nije bilo suđeno. Ipak, dostići finale Lige Evrope je veoma specijalno i ne mogu da ga dočekam''.

Večeras od 21.00 (TV Arena sport 1 premium) Landstram će imati priliku da podigne pehar Lige Evrope ukoliko Rendžers trijumfuje nad Ajntrahtom:

''Mislim da smo uradili čuda za škotski fudbal stigavši ovako daleko. Sećam se kada je Liverpul pravio slične uspehe proteklih godina i moj rodni grad je tada bio preporođen. Tako da, za Rendžers ovo je ogromna stvar!''.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci