Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Nizhny Novgorod - CSKA
arenasport2
Na programu od 05:30
Arsenal world
arenasport3
Na programu od 04:30
Nimes - Toulouse
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
arenasport5
Na programu od 05:00
Sepp Blater
Otvori pretragu
Andre Viljaš Boaš
Fudbal
04.05.2021. • 19:45

KAD NEMA FUDBALA, TU JE RELI: Andre Viljaš Boaš ima novi posao

Andre Viljaš Boaš
Guliver/Dan Istitene/Getty Images
Umesto na klupi sedeće za volanom

Doskorašnji trener Olimpika iz Marseja Andre Viljaš Boaš prihvatio je izazov u Portugalu! On, međutim, nije fudbalski, kako je navikao navijače. Iskusni stručnjak pojaviće se u reliju VRC od 20. do 23. maja, što se moglo videti po spisku učesnika koje je uz ostale 80 prijave dobio organizator trke.

Viljaš-Boaš je već tri meseca bez kluba, otkako su se u francuskoj luci odlučili da raskinu saradnju s njim, jer tim ni blizu nije bio onoga što kvalitetom u igračkom kadru zavređuje da bude. To je bila prilika da se vrati svojoj velikoj ljubavi automobilu i automobilzmu, jer poznato je već da je pre tri godine bio na trci “Dakar”. Ovu ljubav nasledio je od oca koji ga je kao malog vodio na trke i relije, a njegov stric se dva puta okušao na čuvenom Pariz-Dakar 1982. i 1984. godine.

Poznato je i da će se Viljaš-Boaš pojaviti za volanom Sitroena C3, u pratnji sunardonika i suvozača Gonsala Magaljaeša. Portugalac se 2018. godine povukao sa trke “Dakar” nakon što je srećom izvukao živu glavu posle nesreće u peruanskim dinama. Tada je evakuisan helikopterom, a naknadni pregledi na klinici su pokazali da osim ugruvanosti nijedan organ nije oštećen usled pada i udara automobila u zemlju.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci