Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:15
Best of Juventus 2019/2020
arenasport2
Na programu od 18:30
Mornar - Partizan
arenasport3
Na programu od 18:00
Srbija - Angola
arenasport4
Na programu od 19:15
Ajax
arenasport5
Na programu od 18:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
26.03.2020. - 09:10

Ako ste se pitali gde će Ognjen Vranješ...

Marco Luzzani/Getty Images Europe
Izgleda da je poznata budućnost kontroverznog fudbalera.

Iako je zbog korona virusa zastavljen fudbal u Evropi i svetu, atinski AEK je odlučio da zadrži banjalučkog fudbalera i nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Italijanski trener sa klupe Atinjana Masimo Karera izričito je zahtevao od sportskog direktora AEK-a Ilije Ivića da otkupi Vranješov ugovor od Belgijanaca, što znači da će ostati u crno-žutom dresu, prenose mediji u Grčkoj.

S obzirom da je Vranješ odavno postao ikona atinskog kluba i jedan od najpopularnijih među navijačima, a u Belgiji nije baš omiljen zbog raznih skandala, ne bi trebalo da bude problema oko dogovora klubova.

U julu 2018. godine, upravo iz AEK-a je Banjalučanin prešao u Anderleht za 3,2 miliona evra, a sada su Atinjani spremni da plate sumu od tri miliona evra.

Otkako je 2013. napustio ruski Krasnodar, Vranješ se nigde nije zadržao duže od godinu dana, a promenio je sedam klubova.

U Anderlehtu su problemi počeli i kada je u javnost isplivala njegova afera sa Jelenom Karleušom, dok je u karijeri i branio boje Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde, Napretka, moldavskog Šerifa, Krasnodara, Spartaka iz Vladikavkaza, turskih ekipa Elazıgspor i Gacijantep, španskog Sportinga iz Hihona i ruskog Tom Tomska, prije dolaska u Atinu i Brisel.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci