Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:00
Pregled
arenasport2
Na programu od 19:00
Split - Igokea
arenasport3
Na programu od 20:00
Sporting Greats
arenasport4
Na programu od 19:30
Ferencvaros - Újpest
arenasport5
Na programu od 19:00
Zverev - Sinner
Otvori pretragu
Ostali sportovi
27.09.2020. - 14:19

INCIDENT NA ROLAN GAROSU: ''Neću ovo da trpim više ni minut, ledeno je''

Julian Finney/Getty Images, Getty Images/Julian Finney
Teniserka se žalila na uslove u kojima se igra turnir u Parizu.

Biće velikih problema sa trećim Gren slem turnirom u sezoni. Uslovi na Rolan Garosu nisu idealni, a nakon kukanja mnogih tenisera zbog testova na korona virus, sada se žale i na samu igru.

Tako je danas u centru pažnje Viktorija Azarenka, koja je u Parizu napravila manji incident jer nije želela da igra po hladnom vremenu.

On i njega protivnica Danka Kovinić, inače devojka iz Crne Gore, smrzle su se već u uvodnim gemovima meča koji je trebalo da otvori ženski deo turnira. Nije bilo nimalo prijatno.

Tako se na slikama sa teniskog meča može videti kako Viktorija Azarenka sedi u duksu, dok je Danka Kovinić u jakni. Mnogo više liči na scenu sa alpskog skijanja nego sa teniskog turnira.

''Ovo postaje smešno. Ne želim da sedim ovde, ne želim više da čekam ni minut jer se smrzavam. Ovde je osam stepeni, a ja živim na Floridi'', govorila je Azarenka organizatorima turnira.

Nastavak meča na terenu nije želela da sačeka ni Danka Kovinić, pa su njih dve posle tri odigrana gema otišle u svlačionicu. Ovaj meč je prekinut na autoritet Azarenke, dok se igra nastavila na ostalim terenima gde su sureti počeli u isto vreme.

Kasnije su se vratile na teren, a Viktorija Azarenka je lako stigla do pobede. Bilo je 2:0 (6:1, 6:2) u setovima, pa će Beloruskinjja igrati u drugom kolu turnira.

Podsećamo, juče je glas protiv organizacije turnira podigao i najbolji svetski teniser, Novak Đoković.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci