Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Ibra
Fudbal
05.12.2022. • 15:06

NISAM EGOISTA, HOĆU DA POMOGNEM MILANU: Ibrahimović želi novu titulu

Ibra
Tanjug/Spada/LaPresse
Šveđanin tvrdi da se podređuje interesu ekipe

Napadač Milana, Zlatan Ibrahimović već dugo ima problema sa povredom, ali i dalje je veoma uticajan u svlačionici italijnskog kluba, a on sam kaže da je spreman da se podredi interesima kluba.

Šveđanin je u ragovoru za klupsku televiziju naglasio da nije egoističan, da mu lični uspesi nisu toliko važni i da je njegov osnovni cilj da Milan i ove godine osvoji šamponsku titulu.

"Trudim se da pomognem koliko god mogu. Nije uopšte bitno na koji način. Ne, nisam neko ko je egoističan. Tu sam da bi Milanu bilo dobro. Hoću da pomognem saigračiam u svakom mogućem smislu. Spremam sam da se žrtvujem u svakom smislu. Ako treba daću gol, ako je bolje da asistiram uradiću to. Mogu i neki savet da dam. Šta god je potrebno sano da Milanu bude dobro", rekao je Ibrahimović.

Iako je u oktobru napunio 41. godinu Zlatan Ibrahmović još ne razmišlja da završi karijeru, jer smatra da može još mnogo da pruži.

"Ljudi pričaju o mojim godinama, ali ja se osećam mlado. Jeste, imam 41 godinu, ali to je samo broj. Biću na terenu dokle god budem mislio da mogu da pomognem i dokle god budem uživao u igri", rekao je Šveđanin.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci