Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:00
Utah - New Orleans
arenasport2
Na programu od 04:30
Hrvatska - Katar
arenasport3
Na programu od 04:00
Portimonense - Belenenses
arenasport4
Na programu od 04:00
Voluntari - UTA Arad
arenasport5
Na programu od 04:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
20.11.2019. • 12:17

DETALJI POKUŠAJA OTMICE FUDBALERA: Jurili ga po autoputu, ima više povreda!

MN Press
Policija je brzom akcijom u sredu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića. (20).

U Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju se razlozi i detalji incidenta, a mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine zadobio je lakše telesne povrede: frakturu nosa, iščašenje ruke, hematome na glavi i licu, piše "Kurir".

Po povratku iz Niša, gde je Aleksa Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande primetio je "audi A6" da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica.

 

 

Aleksa je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio.

Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra. Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz A6, izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede.

Svemu tome je svedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu ustanovljene povrede.

U audiju A6 je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci