Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:00
Juventus - Roma
arenasport2
Na programu od 01:15
River Plate - San Lorenzo
arenasport3
Na programu od 02:30
Live Stage 2
arenasport4
Na programu od 01:00
Villarreal - Osasuna
arenasport5
Na programu od 02:30
Winning Time
Otvori pretragu
Ben
Fudbal
24.09.2021. • 17:40

ZVEZDA IMA STRANCA MANJE: Ben dobio srpski pasoš

Ben
MN Press
Ofanzivac crveno-belih se pohvalio na Instagramu

Crvena zvezda od danas ima jednog stranca manje u svom sastavu. Reprezentativac Komorskih Ostrva El Fardu Ben se konačno pohvalio srpskim pasošem! 

Još na početku ove sezone bilo je priče da je jedan od najboljih stranaca u istoriji Zvezde dobio srpske papire, ali to se desilo tek sada. 

Ben je u Crvenoj zvezdi od januara 2018. godine i za tri i po godine u Srbiji uspeo je da postane jedna od najvažnijih karika u ekipi. Za sada je na 129 utakmica dao 65 golova u crveno-belom dresu.

"Sa ponosom i velikim zadovoljstvom objavljujem da sam zvanično postao srpski državljanin. To je čast za mene i moju porodicu, jer mi je Srbija toliko pružila. Moja ćerka je rođena u Beogradu, a i moji dečaci uživaju u Srbiji. Ovde sam takođe imao priliku da doživim najbolje trenutke svoje karijere", napisao je Ben ovim povodom. 

Sada je Crvena zvezda ostala na pet stranaca u ekipi. Srpski pasoš nemaju Gelor Kanga, Filipo Falko, Seku Sanogo, Lois Dioni i Aksel Bakajoko.

Veliki broj prvotimaca Crvene zvezde ima dvojno državljanstvo, pa tako Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Rišairo Živković i Mirko Ivanić nisu stranci po pravilima Superlige. 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci