Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Tadić protiv Mađarske
Fudbal
08.12.2022. • 10:25

DOBRO JE ŠTO PIKSI OSTAJE: Dušan Tadić veruje u kontinuitet rada

Tadić protiv Mađarske
(MN Press)
Kapiten Srbije analizirao urađeno na SP u Kataru

Kraj takmičenja na Svetskom prvenstvu Kataru nakon odigrane grupne faze je neuspeh, ali činjenica da će i nakon tog lošeg rezultata na čelu nacionalnog tima ostati selektor Dragan Stojković je veoma pozitivna stvar, ističe kapiten "orlova" Dušan Tadić.

Fudbaler Ajaksa je u razgovoru za Mozzrtsport analizirao učinak na Mundijalu u Dohi i priznao da je reprezentacija morala bolje.

"Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet. Definitivno nam je nedostajalo da se bolje branimo, naravno tu ne mislim samo na odbrambene igrače. Odbrana počinje od napada, a isto tako i napad od odbrane. Morali smo da budemo bolje postavljeni i da više komuniciramo između sebe, da možemo odmah da oduzmemo loptu. Mislim da je to jedna od jako bitnih stavki koju moramo da popravimo", rekao je Tadić, zatim dodao:

“Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmičenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne".

Što se same završnice Svetskog prvenstva tiče, Dušan Tadić ima svoje favorite koji su ga na ovom takmičenju najviše oduševili i veruje da će titulu osvoji reprezentacija koja je već uspevala da se okiti titulom najbolje na svetu.

"Mislim da će Brazil ili Francuska na kraju biti najbolji", rekao je Tadić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci